Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług oraz działań marketingowych - zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi. W toku przeglądania naszego portalu możemy gromadzić informacje pochodzące z twojego komputera (tzw. Profilowanie). Szczegółowe informacje, w tym o prawie sprzeciwu znajdziesz w Polityce Prywatności
Koszyk:

DANIE (622) GRZYBY LEŚNE - RAGOUT MAKARONEM 1OS

Nasza cena 24,56 zł Stara cena: 28,90 zł
Oszczędzasz 15%

Liofilizowane danie gotowe w kilka minut. Specjał z francuskiej kuchni. 

Więcej
  • Darmowa wysyłka od 249,00 zł
  • 30 dni na zwrot
Dostępność w sklepach:
Sklep internetowy
ul. Polaka 18 Wrocław
ul. Bogusławskiego 45 Wrocław
ul. Ładna 4/6 Wrocław

To dane uzupełni Twoją kuchnię outdoorową o kolejny ciekawy smak. Tym razem marka Trek’N Eat sięga po specjał z kuchni francuskiej, który syci i pozwala zasmakować leśnych grzybów. Danie liofilizowane Trek’N Eat przygotowano jako posiłek dla jednej osoby. Danie pozbawione jest konserwantów, sztucznych barwników i chemicznych ulepszaczy smaku.

Sam proces liofilizacji to technologia, która pozbawia żywność wody, ale w żadnym stopniu nie pozbawia jej składników odżywczych. Dzięki temu dania liofilizowane są lekkie i mają długi termin przydatności do spożycia, ale stanowią pełnowartościowe i zbilansowane posiłki. Dania posiadaja praktyczne opakowania, które służa zarówno do przyrządzania potrawy, jak i jej jedzenia. Z tym daniem nie potrzebujesz dźwigać naczyń turystycznych. Wystarczy niewiele ponad pół litra ciepłej wody, by cieszyć się ciepłym i sycącym posiłkiem.

Właściwości

  • długi termin przydatności do spożycia
  • zbilansowane składniki odżywcze
  • krótki czas potrzebny do przyrządzenia posiłku
  • praktyczne opakowanie – służy za naczynie do przyrządzania i jedzenia
  • łatwość transportowania, niska waga
  • danie liofilizowane - pozbawione wody, nie pozbawione składników odżywczych
  • pozbawione ulepszaczy smaku, konserwantów i sztucznych barwników

Technologie

  • Wartość energetyczna 614.4 kcal
  • Porcja pojedyncza powiększona
  • Uczulenia bez orzechów, bez ryb, bez owoców morza, bez soi
  • Alergeny gluten, laktoza, jaja, seler
  • Waga netto 160 g
  • Waga po uwodnieniu 680 g
  • Ilość potrzebnej wody 520 ml
  • Przydatność do spożycia 36 miesięcy od daty produkcji
DANIE WEGETARIAŃSKIE DANIE WEGETARIAŃSKIE
PORCJA POWIĘKSZONA PORCJA POWIĘKSZONA
ZNACZNIK POZIOMU WODY ZNACZNIK POZIOMU WODY

Składniki: makaron (50% grysik pszenny, jaja, sól), fasola fava, olej słonecznikowy (zawiera mleko E551), śmietana w proszku, skrobia modyfikowana, mąka ziemniaczana, pieczarki 3%, koncentrat białka serwatki, mieszanka przypraw (zawiera seler), borowiki 2%, pomidory, cebula, marchew, sól, ekstrakt drożdżowy, naturalny aromat.

Sposób przygotowania: Otworzyć opakowanie. Zalać wrzącą wodą do poziomu 8,5 cm podanego z boku opakowania (520 ml). Zamknąć opakowanie i pozostawić na 8 minut.

Wartości odżywczena 100 g:na porcję
Tłuszcze: 10 g 16 g
- w tym nasycone: 2.8 g 4.8 g
Białka: 14.1 g 22.56 g
Węglowodany: 57.1 g 91.36 g
- w tym cukry: 6.7 g 10.72 g
Sól: 1.4 g 2.24 g
Błonnik 3.1 g 4.96 g
Wartość energetyczna (kJ/kcal): 1607/384 2571.2/614.4
Filmy dotyczące produktu

Dodaj opinię dla produktu:
DANIE (622) GRZYBY LEŚNE - RAGOUT MAKARONEM 1OS