Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług oraz działań marketingowych - zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi. W toku przeglądania naszego portalu możemy gromadzić informacje pochodzące z twojego komputera (tzw. Profilowanie). Szczegółowe informacje, w tym o prawie sprzeciwu znajdziesz w Polityce Prywatności
Jesienne spadki cen -23%
Jeszcze tylko przez
d
h
min
sek
Koszyk:

DANIE (628) CHILI CON CARNE 2OS

Cena 26,87 zł 34,90 zł
Oszczędzasz 23%
Cena za kg: 134,35 zł

Smaczne danie liofilizowane z mięsem

Więcej
  • Darmowa wysyłka od 299,00 zł
  • 90 dni na zwrot
Dostępność w sklepach:
Sklep internetowy
ul. Polaka 18 Wrocław
ul. Bogusławskiego 45 Wrocław

Trek’N Eat połączył wszystko, co sprawia, że danie znane jako Chilli con carne jest tak pyszne – czerwoną fasolę, świeże mięso wołowe oraz aromatyczną, prażoną cebulę. Prawdziwa gratka dla koneserów pikantnej nutki smaku w wyprawowej kuchni. To posiłek, dzięki któremu szybko rozgrzejesz swój zziębnięty organizm, racząc przy okazji swoje podniebienie odrobiną luksusu, na który z pewnością zasłużyłeś po męczącym dniu działania w terenie. Gdy pogoda po raz kolejny daje Ci w kość, wyjmij opakowanie Chilli con carne, zalej je gorącą wodą i rozkoszuj się smakiem, dodając sobie sił na dalsze przeprawy. Dania liofilizowane Trek’N Eat stworzone zostały z myślą o podróżnikach pragnących poczuć się w biwakowej kuchni jak w domu.

Technologie

  • Porcja podwójna
  • Uczulenia bez jajek, bez selera, bez orzechów, bez ryb, bez owoców morza
  • Alergeny gluten, laktoza, soja
  • Waga netto: 200 g
    po uwodnieniu: 700 g
  • Ilość potrzebnej wody 500 ml
NISKA WAGA NISKA WAGA

Składniki: czerwona fasola (42%), wołowina (12%), prażona cebula (cebula, olej roślinny, mąka pszenna, sól), pomidory, maltodekstryna, soja, przyprawa, tłuszcz roślinny, papryka, skrobia, laktoza, ekstrakt drożdżowy, cukier, jodowana sól kuchenna, substancja przeciwzbrylająca dwutlenek krzemu, naturalne środki aromatyzujące. Zawiera gluten i laktozę. Mięso liofilizowane: 24 g (odpowiada ok. 86 g świeżego mięsa).

Sposób przygotowania: Otworzyć opakowanie, po czym zalać je ok. 500 ml wrzącej wody. Pozostawić na ok. 10 minut do napęcznienia. 

Kalorie 355 kcal/100g (710 kcal/porcja)
Białko 25 g/100 g 
Węglowodany 36 g/100 g 
Tłuszcz 12 g/100 g 

Filmy dotyczące produktu

Dodaj opinię dla produktu:
DANIE (628) CHILI CON CARNE 2OS