ZUPA (470) KREM GRZYBOWY Z GORGONZOLĄ I MAKARONEM

Ocena:
0% of 100
Cena 20,86 zł
Brak w magazynie
sku
0004307400000035
Oszczędzasz 23%
Cena za kg: 320,92 zł

Pełnowartościowe danie liofilizowane  zupa krem grzybowy z Gorgonzolą i makaronem

Cena katalogowa produktu uległa obniżeniu w związku z wejściem w życie tzw. tarczy antyinflacyjnej i wprowadzeniem 0% VAT na ten produkt

Więcej
Wybrany produkt jest NIEDOSTĘPNY

Jeśli chcesz otrzymać powiadomienie, gdy tylko produkt pojawi się w sklepie, zostaw swój adres e-mail.

Administratorem przekazywanych danych osobowych jest Skalnik sp. z o.o., ul. Długosza 59-75, 51-162 Wrocław, KRS: 0000344563 Podawane dane osobowe, w braku odmiennej zgody, przetwarzane będą celem realizacji powiadomienia o dostępności towaru.

  • Darmowa wysyłka od 299 zł
  • Darmowy zwrot w 90 dni
Dostępność w sklepach:
Aby sprawdzić dostępność w sklepach stacjonarnych, wybierz najpierw kolor i rozmiar dla tego produktu.
Jeśli widzisz dostępność towaru w danym sklepie i składasz zamówienie z odbiorem osobistym, nie oznacza to, że zakupy można odebrać od razu. Zamówienia z odbiorem osobistym realizujemy z magazynu głównego w ciągu 1 dnia roboczego. O możliwości odbioru zakupów poinformujemy Cię mailowo.

Zupa (470) krem grzybowy z Gorgonzolą i makaronem jest pełnowartościowym, smacznym posiłkiem liofilizowanym. Został stworzony z myślą o osobach, które potrzebują szybko uzupełnić utracone składniki odżywcze, a do tego są miłośnikami nietypowych, oryginalnych smaków. Danie świetnie sprawdzi się podczas górskich wędrówek, wycieczek rowerowych, kajakowych czy w podróży, a do jego przyrządzenia potrzebna jest tylko gorąca woda i łyżka.

Jedną z głównych zalet dań liofilizowanych jest szybkość i łatwość ich przygotowania oraz niska waga. Dzięki temu można je łatwo transportować, nie stanowią obciążenia podczas wędrówki, a do tego są gotowe w zaledwie 10 minut. To świetna wiadomość dla tych, których pierwszą myślą po zrzuceniu plecaka jest zjedzenie czegokolwiek. 10 minut to czas potrzebny na przykład do rozpakowania plecaka i już można zasiadać do stołu. Dzięki temu chcąc zaspokoić głód nie sięga się po puste kalorie i zapychacze. Wystarczy kilka mitu i pełnowartościowe, bogate w składniki odżywcze i co ważne pyszne danie ląduje na stole.

LYOFOOD dba by przygotowywane przez firmę posiłki były z jednej strony zbilansowane i zdrowe, z drugiej zaś odznaczały się oryginalnym smakiem. W tym przypadku pieczarki i grzyby leśne połączono z nutą włoskiego sera Gorgonzola, który dodaje daniu charakteru. Proces produkcji posiłków odbywa się w całości w Polsce z wykorzystaniem polskich składników, a firma ma nawet własne plantacje ziół, z których korzysta. Dania LYOFOOD powstają z naturalnych składników, bez sztucznych konserwantów, barwników czy wzmacniaczy smaku. Nie zawierają także cukru. Przed procesem liofilizacji dania są gotowane, a po obydwu etapach odbywa się kontrola laboratoryjna gwarantująca wysoką jakość oraz bezpieczeństwo posiłków.

Zupę krem grzybowy z Gorgonzolą można przygotować w 10 minut. Wystarczy wlać do hermetycznego, nieprzemakalnego opakowania gorącą wodę, wymieszać i odstawić. Transport posiłków liofilizowanych jest też bardzo łatwy. Zmieszczą się nawet w kieszeni plecaka, a niska waga sprawia, że nie obciążają podczas długich wędrówek.

Właściwości
  • prawdziwe grzyby leśne świeże i suszone
  • zbilansowany, pełnowartościowy posiłek
  • można go przygotować w 10 min
  • szczelne, hermetyczne opakowanie z zamykaniem strunowym
  • zawiera jedynie naturalne składniki
  • pozbawiony sztucznych wzmacniaczy smaku, barwników i konserwantów
  • trwałość zapewniona przez proces liofilizacji
  • nadają się do spożycia do 5 lat od daty produkcji
  • oryginalny smak podkreślony serem Gorgonzola
  • posiłek gotowany przed liofilizacją
  • pakowny i łatwy w transporcie
  • bardzo lekki, nie obciąża bagażu
  • idealny jako szybki posiłek po dużym wysiłku fizycznym
Technologie
  • Wartość energetyczna 1098 kJ/261 kcal
  • Porcja pojedyncza
  • Uczulenia bez jajek, bez selera, bez orzechów, bez ryb, bez owoców morza, bez soi
  • Alergeny gluten, laktoza
  • Waga 65 g
  • Ilość potrzebnej wody 305 ml
NISKA WAGANISKA WAGA
POLSKA MARKAPOLSKA MARKA
ZNACZNIK POZIOMU WODYZNACZNIK POZIOMU WODY

Składniki: makaron (semolina z pszenicy) 34%, pieczarki 23%, cebula, marchew, grzyby (borowik, podgrzybek) 7%, śmietana, grzyby suszone (borowik, podgrzybek) 3%, ser Gorgonzola 3%, natka pietruszki, sól
Alergeny: laktoza (śmietana, ser), gluten (semolina z pszenicy)
Sposób przygotowania: danie w opakowaniu zalać gorąca, przegotowaną wodą. Zamieszać i zamknąć zipem. Odczekać 10 min, otworzyć używając nacięcia pod struną i ponownie zamieszać. Posiłek jest gotowy do spożycia.

Wartości odżywczeNa 100 gNa opakowanie 65 g (370 g po uwodnieniu)
Węglowodany: 53 34
- w tym cukry 7,5 4,9
Tłuszcze 11 7,2
- w tym nasycone 6,8 4,4
Białko 19 12
Błonnik 9 5,9
Sól 3,5 2,3
Wartości energetyczne 1689 kJ/402 kcal 1098 kJ/261 kcal
Filmy dotyczące produktu

Napisz własną recenzję
Dodaj opinię dla produktu:ZUPA (470) KREM GRZYBOWY Z GORGONZOLĄ I MAKARONEM
Twoja ocena