ZUPA (223) KREM BROKUŁOWO-SZPINAKOWY Z MOZARELLĄ I PESTKAMI DYNI

Ocena:
0% of 100
Cena 29,99 zł
W magazynie
sku
0009853400000035

Kremowa, liofilizowana zupa z zielonych warzyw od Lyo.

Więcej
  • Darmowa wysyłka od 359 zł
  • Zwrot w 30 dni
  • Eko paczka
Zapłać za 30 dni Więcej
Dostępność w sklepach:
Jeśli widzisz dostępność towaru w danym sklepie i składasz zamówienie z odbiorem osobistym, nie oznacza to, że zakupy można odebrać od razu. Zamówienia z odbiorem osobistym realizujemy z magazynu głównego w ciągu 1 dnia roboczego. O możliwości odbioru zakupów poinformujemy Cię mailowo.

Zupa (223) Lyo Krem brokułowo-szpinakowy z mozarellą i pestkami dyni pozwoli Ci uzupełnić energię po aktywnym dniu i zapewni solidną porcję witamin –a przy tym przyjemne uczucie sytości.

Drobiazgowo komponowana receptura to gwarancja doskonałego smaku, aromatu i wartości odżywczych, a suszenie sublimacyjne odpowiada za zachowanie ich w dokładnie takiej jakości i formie, jak przed procesem liofilizacji. Pyszna zupa bazuje na brokułach i szpinaku, mozarella dodaje jej kremowości, z kolei pestki dyni przyjemnie chrupią w czasie jedzenia –byś podczas wypraw nie musiał rezygnować z ulubionych posiłków.

Danie nie zawiera konserwantów, cukru i sztucznych barwników, a jego przygotowanie jest błyskawiczne i dziecinnie proste.

 

NISKA WAGANISKA WAGA
DANIE WEGETARIAŃSKIEDANIE WEGETARIAŃSKIE
ZNACZNIK POZIOMU WODYZNACZNIK POZIOMU WODY
Cechy produktu
  • zupa krem z zielonych warzyw od Lyo
  • dodatek serów i chrupiących pestek dyni
  • liofilizowana forma
  • bezpieczne suszenie sublimacyjne
  • usunięcie 98% wody
  • dopracowana receptura
  • oryginalny aromat i smak
  • odpowiednie wartości odżywcze i witaminy
  • bez konserwantów, barwników i ulepszaczy
  • niska waga i szczelne opakowanie
  • zamknięcie strunowe
  • szybkie przygotowanie
Specyfikacja
  • Wartość energetyczna 271 kcal/1124 kJ
  • Porcja Pojedyncza
  • Alergeny seler
  • Ilość potrzebnej wody 310 ml
  • Poziom wody Linia 3

Skład: brokuły 38%, szpinak 34%, mix Mozzarella, Cheddar (mleko, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka, mąka ziemniaczana) 9%, cebula, śmietana, pestki dyni 5%, przyprawy (zawiera seler), sól

Sposób przygotowania: wyjmij z torebki pochłaniacz tlenu i zalej zawartość przegotowaną, gorącą wodą do wskazanej linii, następnie wymieszaj i zamknij. Po ok. 9 minutach ponownie otwórz opakowanie i znów wymieszaj. Smacznego!

 

Wartości odżywcze

W 100 g

W porcji

Wartość energetyczna

451 kcal/1873 kJ

271 kcal/1124 kJ

Tłuszcz

28 g

17 g

W tym nasycone kwasy tłuszczowe

13 g

7,8 g

Węglowodany

10 g

6,0 g

W tym cukry

9,1 g

5,4 g

Błonnik

17 g

10 g

Białko

31 g

18 g

Sól

4,2 g

2,5 g

 

Przedstawione opinie o produkcie nie podlegają weryfikacji pod kątem ich pochodzenia od konsumentów, którzy używali produktu lub go nabyli.

Napisz własną recenzję
Dodaj opinię dla produktu:ZUPA (223) KREM BROKUŁOWO-SZPINAKOWY Z MOZARELLĄ I PESTKAMI DYNI
Twoja ocena