Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług oraz działań marketingowych - zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi. W toku przeglądania naszego portalu możemy gromadzić informacje pochodzące z twojego komputera (tzw. Profilowanie). Szczegółowe informacje, w tym o prawie sprzeciwu znajdziesz w Polityce Prywatności
Koszyk:

DANIE (626) Z RYŻU PO BAŁKAŃSKU 2OS

Nasza cena 22,42 zł Stara cena: 29,90 zł
Oszczędzasz 25%

Dani liofilizowane dla dwóch osób. Szybki w przyrządzeniu i w pełni zbilansowany posiłek

Więcej
  • Darmowa wysyłka od 150,00 zł
  • Darmowy zwrot w 30 dni
Dostępność w sklepach:
Sklep internetowy
ul. Polaka 18 Wrocław
ul. Bogusławskiego 45 Wrocław
ul. Ładna 4/6 Wrocław

Balkan Risotto to najwyższej jakości danie liofilizowane Trek’n’Eat, które porwie Cię smakiem wprost na wybrzeża południowej Europy. Dzięki niemu szybko rozgrzejesz swój organizm i zapewnisz mu dodatkowy zastrzyk energii. Trek’N’Eat to smaczne i sycące posiłki przygotowane z myślą o osobach wyczynowo uprawiających sporty, takie jak wspinanie, alpinizm czy żeglarstwo. Są nie tylko pełnowartościowe pod względem odżywczym, ale również odpowiednio kaloryczne. Szybkość i łatwość przygotowania oraz niezwykła lekkość dań liofilizowanych to niewątpliwe atuty w podróży.

Technologie

  • Wartość energetyczna 396 kcal / 100 g (990 kcal / porcja)
  • Porcja podwójna
  • Uczulenia bez jajek, bez orzechów, bez ryb, bez owoców morza, bez soi
  • Alergeny gluten, laktoza, seler
  • Waga netto 250 g
NISKA WAGA NISKA WAGA
PORCJA PODWÓJNA PORCJA PODWÓJNA

Składniki: 43% ryż, suszona wołowina, tłuszcz roślinny, słodka papryka, cebula, pomiodory, modyfikowana skrobia, sól, laktoza, cukier, przyprawy, mąka pszenna, drożdże w proszku, substancje dodające smaku (z pszenicą, seler), koncentrat papryki z olejem (papryka, olej słonecznikowy), proteiny mleka, karmel, glukoza, maltodekstryna. Zawarte w opakowaniu 13,8 g suszonego mięsa odpowiada ok. 66 g mięsa świeżego.

Alergeny: gluten, laktoza, mleko, seler. 

Sposób przygotowania:  Otworzyć opakowanie, po czym zalać wrzącą wodą. Pozostawić na ok. 10 minut do napęcznienia. 

Wartośćna 100 g
Białko 16 g
Węglowodany 51 g
Błonnik 5 g
Tłuszcz 8 g
Filmy dotyczące produktu

Dodaj opinię dla produktu:
DANIE (626) Z RYŻU PO BAŁKAŃSKU 2OS