DANIE (67) CURRY DAL Z SOCZEWICĄ I SZPINAKIEM VEGAN 1OS.

Ocena:
0% of 100
Cena 52,69 zł Cena 61,99 zł
W magazynie
sku
0011388100000035
61.99 zł cena katalogowa -15%
61.99 zł najniższa cena z 30 dni przed obniżką -15%

Liofilizowane, wegańskie danie TravelLunch z soczewicą i aromatycznymi przyprawami.

Więcej
  • Darmowa wysyłka od 359 zł
  • Zwrot w 30 dni
  • Eko paczka
Zapłać za 30 dni Więcej
DANIE (67) CURRY DAL Z SOCZEWICĄ I SZPINAKIEM VEGAN 1OS.
1060948
52.69
61.99
Dostępność w sklepach:
Jeśli widzisz dostępność towaru w danym sklepie i składasz zamówienie z odbiorem osobistym, nie oznacza to, że zakupy można odebrać od razu. Zamówienia z odbiorem osobistym realizujemy z magazynu głównego w ciągu 1 dnia roboczego. O możliwości odbioru zakupów poinformujemy Cię mailowo.

Uzupełnij energię izadbaj o regenerację mięśni gdziekolwiek jesteś. Danie TravelLunch (67) Curry Dal z soczewicą i szpinakiem vegan 1OS. to aromatyczna propozycja na wycieczki, biwaki i trekkingi dla fanów orientalnych smaków.

Odpowiednio doprawiony dal bazujący na soczewicy ma makro skomponowane tak, by spełniało zapotrzebowanie organizmu w pełnym aktywności dniu – białko pozyskane ze strączków wspomaga regenerację mięśni, a węglowodany złożone to źródło energii przez wiele godzin po posiłku. Co ważne, proces liofilizacji pozwolił zachować zarówno pierwotne makro, jak i mikroelementy, a także smak i aromat, z jednoczesnym usunięciem nawet 95% wody –w ten sposób danie jest świeże przez naprawdę długi czas.

Opakowanie zawiera porcję dla jednej osoby i zostało zaprojektowanetak, byś mógł przygotować posiłek bezpośrednio w nim, bez konieczności używania dodatkowych naczyń.

NISKA WAGANISKA WAGA
DANIE WEGAŃSKIEDANIE WEGAŃSKIE
Cechy produktu
  • wegańskie danie liofilizowane
  • porcja 1-osobowa
  • doprawiony dal ze szpinakiem
  • dla fanów orientalnych smaków
  • soczewica będąca źródłem białka
  • węglowodany złożone
  • energia przez wiele godzin po posiłku
  • bezpieczne suszenie sublimacyjne
  • zachowanie smaku, aromatu i wartości odżywczych
  • długotrwała świeżość
  • przygotowanie posiłku bezpośrednio w opakowaniu
Specyfikacja
  • Wartość energetyczna 1908 kJ/455 kcal
  • Porcja Pojedyncza
  • Uczulenia Bez glutenu, Bez laktozy, Bez jajek, Bez ryb, Bez owoców morza, Bez soi
  • Alergeny Seler, Orzechy
  • Waga (g) 125
  • Ilość potrzebnej wody 325 ml

Skład: soczewica 42%, tłuszcz palmowy, ziemniaki, szpinak 8%, cebula prażona 8% (cebula 76%,mąka pszenna), marchew, sól, proszek curry 2,5%, maltodekstryna, skrobia modyfikowana, ekstrakt drożdżowy, proszek pomidorowy, cebula, ekstrakty przypraw, aromat.

Może zawierać śladowe ilości: orzechów, selera i siarczynu.

Alergeny: mąka pszenna.

Sposób przygotowania: zalej zawartość opakowania zagotowaną gorącą wodą (325 ml), zamieszaj i zamknij. Odczekaj wskazany na torebce czas, po czym otwórz i zamieszaj ponownie – gotowe!

Wartości odżywcze

W 100 g

Wartość energetyczna

1908 kJ/455 kcal

Tłuszcz

17 g

W tym nasycone kwasy tłuszczowe

9,9 g

Węglowodany

53 g

W tym cukry

5 g

Białko

15 g

Sól

3,3 g

 

  • Nazwa producenta Simpert Reiter GmbH
  • Adres producenta Weddigenstr. 2-6 86179 Augsburg, Niemcy
  • Adres e-mail verkauf@simpert-reiter.de
  • Ostrzeżenie Przed spożyciem żywności należy dokładnie zapoznać się z instrukcją przygotowania oraz ostrzeżeniami zawartymi na opakowaniu. Niewłaściwe przygotowanie, przechowywanie lub nieuwzględnienie obecności alergenów może prowadzić do utraty wartości odżywczych, pogorszenia jakości produktu, a nawet do wystąpienia problemów zdrowotnych. Szczególną ostrożność powinny zachować osoby z alergiami – spożycie bez uprzedniego sprawdzenia składu może skutkować reakcjami uczuleniowymi. Potencjalne zagrożenia związane z użytkowaniem żywności liofilizowanej obejmują niebezpieczeństwo wynikające z nieprawidłowego przygotowania produktu, ryzyko związane z niewłaściwym przechowywaniem, możliwość wystąpienia reakcji alergicznych na zawarte składniki, zagrożenia zdrowotne dla dzieci i osób szczególnie wrażliwych, a także spożycie produktu po upływie terminu ważności. Aby uniknąć negatywnych skutków zdrowotnych, takich jak zatrucia pokarmowe, dolegliwości trawienne czy reakcje alergiczne, należy zawsze stosować się do zaleceń producenta oraz zachować ostrożność przy przechowywaniu i przygotowywaniu żywności. Tylko prawidłowe użytkowanie gwarantuje bezpieczeństwo i pełne wykorzystanie wartości odżywczych oferowanych przez żywność.

Przedstawione opinie o produkcie nie podlegają weryfikacji pod kątem ich pochodzenia od konsumentów, którzy używali produktu lub go nabyli.

Napisz własną recenzję
Dodaj opinię dla produktu:DANIE (67) CURRY DAL Z SOCZEWICĄ I SZPINAKIEM VEGAN 1OS.
Twoja ocena