
Wegańskie danie liofilizowane dla jednej osoby.
- Darmowa wysyłka od 299 zł
- Darmowy zwrot w 100 dni
Łatwe do przyrządzenia na szlaku, po ciężkim dniu danie, które nie tylko uzupełni braki energii, ale przede wszystkim będzie dobrze smakować. To danie kuchni meksykańskiej, w którym na pierwszy plan wysuwa się komosa ryżowa będąca znakomitym źródłem białka. Towarzyszą jej warzywa, by razem dać pyszny i pożywny, ciepły posiłek. Dania liofilizowane Trek’n eat to znakomita propozycja dla każdego, kto nie ma czasu lub możliwości, by po pełnym aktywności dniu przygotować sobie ciepły posiłek. Danie Meksykańska Quinoa jest propozycją dla wegan, osób nietolerujących laktozy.
- Wartość energetyczna 441 kcal
- Porcja pojedyncza
- Uczulenia bez laktozy, bez jajek, bez orzechów, bez ryb, bez owoców morza, bez soi
- Alergeny seler
- Waga netto: 140 gpo uwodnieniu: 460 g
- Ilość potrzebnej wody 320 ml





Składniki: sos pomidorowy, quinoa 15%, czerwona quinoa 15%, czerwona fasola Kidney, mieszanka przypraw (zawiera seler), ziemniaki, pomidory, papryka, kukurydza, por, seler, cukier, kminek.
Przyrządzanie: Wlać wrzącą wodę do wysokości 7,5 cm na skali (320 ml) bezpośrednio do torebki i dobrze wymieszać. Zamknąć torebkę i odstawić na 8 min.
Alergeny: seler, gluten.
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
kJ/kcal |
1320 / 315 |
Tłuszcz | 13,9 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 0,5 g |
Węglowodany | 51,5 g |
w tym cukry | 16,7 g |
Błonnik | 4,0 g |
Białko | 13,3 g |
Sól | 5,3 g |
Przedstawione opinie o produkcie nie podlegają weryfikacji pod kątem ich pochodzenia od konsumentów, którzy używali produktu lub go nabyli.