DANIE (608) MAKARON W SOSIE ŚMIETANOWYM Z KURCZAKIEM I SZPINAKIEM

Ocena:
93.33% of 100
Cena 35,99 zł Cena 39,99 zł
W magazynie
sku
0001013300000035
39.99 zł cena katalogowa -10%
29.99 zł najniższa cena z 30 dni przed obniżką

Lekki i pożywny posiłek liofilizowany marki Trek'n Eat. Niezwykle prosty w przygotowaniu, świetnie sprawdzi się wszędzie, gdzie liczy się każdy gram zabieranego ekwipunku.

Więcej
Cena za kg: 239,93 zł
  • Darmowa wysyłka od 359 zł
  • Zwrot w 30 dni
  • Eko paczka
Zapłać za 30 dni Więcej
Dostępność w sklepach:
Jeśli widzisz dostępność towaru w danym sklepie i składasz zamówienie z odbiorem osobistym, nie oznacza to, że zakupy można odebrać od razu. Zamówienia z odbiorem osobistym realizujemy z magazynu głównego w ciągu 1 dnia roboczego. O możliwości odbioru zakupów poinformujemy Cię mailowo.

Kolejne, niezwykle smaczne danie liofilizowane od Trek’N Eat, które pozwoli Ci zregenerować siły po męczącym i długotrwałym działaniu w terenie. Fundamentem tej potrawy jest makaron jajeczny zanurzony w kremowym, śmietanowym sosie z kawałkami kurczaka i szpinaku. Precyzyjny dobór składników oraz łagodny profil smakowy bezpowrotnie zawojują Twoją biwakową kuchnię. Trek’N Eat to idealne rozwiązanie dla osób, którym zależy na błyskawicznym przygotowaniu pełnowartościowego posiłku w warunkach polowych. Specjalna technologia produkcji pozwala zachować pożądaną kaloryczność oraz wartość odżywczą, dostosowaną do uprawiania różnego rodzaju sportów ekstremalnych, takich jak wspinanie, alpinizm czy żeglarstwo. Trek’N Eat z powodzeniem wykorzystują w swojej ‘kuchni’ polarnicy, sportowcy wyczynowi i ambitni, zaprawieniu w boju podróżnicy.

NISKA WAGANISKA WAGA
Specyfikacja
  • Wartość energetyczna 641 kcal (100 g)
  • Porcja Pojedyncza
  • Uczulenia Bez jajek, Bez selera, Bez orzechów, Bez ryb, Bez owoców morza, Bez soi
  • Alergeny gluten, laktoza
  • Waga 150 g

Składniki: makaron 50% (semolina z pszenicy durum, jajko, sól), śmietana w proszku 9%, sos pieczeniowy, koncentrat białka serwatki, skrobia modyfikowana, maltodekstryna, kurczak 3%, kukurydza, pomidory, szpinak 3%, cebula, mieszanka przypraw (zawiera seler), sól, pieprz, aromat naturalny. Mięso liofilizowane: 3,5g (odpowiada ok. 15,7 g świeżego mięsa).

Przyrządzanie: Wlać wrzącą wodę do wysokości 8 cm na skali (490 ml) bezpośrednio do torebki i dobrze wymieszać. Zamknąć torebkę i odstawić na 5 min. 

Alergeny: gluten, jajko, mleko, seler. 

Wartości odżywcze w 100 g
kJ/kcal

1644 / 393

Tłuszcz 11,0 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe 5,2 g
Węglowodany 58,0 g
w tym cukry 9,4 g
Błonnik 2,2 g
Białko 12,8 g
Sól 3,0 g

 

Filmy dotyczące produktu

Przedstawione opinie o produkcie nie podlegają weryfikacji pod kątem ich pochodzenia od konsumentów, którzy używali produktu lub go nabyli.

Napisz własną recenzję
Dodaj opinię dla produktu:DANIE (608) MAKARON W SOSIE ŚMIETANOWYM Z KURCZAKIEM I SZPINAKIEM
Twoja ocena