DANIE (622) GRZYBY LEŚNE - RAGOUT MAKARONEM

Ocena:
100% of 100
Cena 33,99 zł Cena 36,99 zł
Brak w magazynie
sku
0001198000000035

Liofilizowane danie gotowe w kilka minut. Specjał z francuskiej kuchni. 

Więcej
Cena za kg: 212,44 zł
Wybrany produkt jest NIEDOSTĘPNY

Jeśli chcesz otrzymać powiadomienie, gdy tylko produkt pojawi się w sklepie, zostaw swój adres e-mail.

Administratorem przekazywanych danych osobowych jest Skalnik sp. z o.o., ul. Długosza 59-75, 51-162 Wrocław, KRS: 0000344563 Podawane dane osobowe, w braku odmiennej zgody, przetwarzane będą celem realizacji powiadomienia o dostępności towaru.

  • Darmowa wysyłka od 359 zł
  • Zwrot w 30 dni
  • Eko paczka
Dostępność w sklepach:
Jeśli widzisz dostępność towaru w danym sklepie i składasz zamówienie z odbiorem osobistym, nie oznacza to, że zakupy można odebrać od razu. Zamówienia z odbiorem osobistym realizujemy z magazynu głównego w ciągu 1 dnia roboczego. O możliwości odbioru zakupów poinformujemy Cię mailowo.

To dane uzupełni Twoją kuchnię outdoorową o kolejny ciekawy smak. Tym razem marka Trek’N Eat sięga po specjał z kuchni francuskiej, który syci i pozwala zasmakować leśnych grzybów. Danie liofilizowane Trek’N Eat przygotowano jako posiłek dla jednej osoby. Danie pozbawione jest konserwantów, sztucznych barwników i chemicznych ulepszaczy smaku.

Sam proces liofilizacji to technologia, która pozbawia żywność wody, ale w żadnym stopniu nie pozbawia jej składników odżywczych. Dzięki temu dania liofilizowane są lekkie i mają długi termin przydatności do spożycia, ale stanowią pełnowartościowe i zbilansowane posiłki. Dania posiadaja praktyczne opakowania, które służa zarówno do przyrządzania potrawy, jak i jej jedzenia. Z tym daniem nie potrzebujesz dźwigać naczyń turystycznych. Wystarczy niewiele ponad pół litra ciepłej wody, by cieszyć się ciepłym i sycącym posiłkiem.

Cechy produktu
  • długi termin przydatności do spożycia
  • zbilansowane składniki odżywcze
  • krótki czas potrzebny do przyrządzenia posiłku
  • praktyczne opakowanie – służy za naczynie do przyrządzania i jedzenia
  • łatwość transportowania, niska waga
  • danie liofilizowane - pozbawione wody, nie pozbawione składników odżywczych
  • pozbawione ulepszaczy smaku, konserwantów i sztucznych barwników
Specyfikacja
  • Wartość energetyczna 614.4 kcal
  • Porcja pojedyncza powiększona
  • Uczulenia bez orzechów, bez ryb, bez owoców morza, bez soi
  • Alergeny gluten, laktoza, jaja, seler
  • Waga netto: 160 g
    po uwodnieniu: 680 g
  • Ilość potrzebnej wody 520 ml
DANIE WEGETARIAŃSKIEDANIE WEGETARIAŃSKIE
PORCJA POWIĘKSZONAPORCJA POWIĘKSZONA
ZNACZNIK POZIOMU WODYZNACZNIK POZIOMU WODY

Składniki: makaron 50% (grysik pszenica durum, jaja, sól), fasola fava, olej słonecznikowy w proszku (zawiera mleko, E551), śmietana w proszku, skrobia modyfikowana, mąka ziemniaczana, pieczarki 3%, koncentrat białka serwatki, mieszanka przypraw (zawiera seler), borowiki 2%, marchew, pomidory, cebula, sól, ekstrakt drożdżowy, pieprz.

Przyrządzanie: Wlać zagotowaną wodę do wysokości 8,5 cm na skali (520 ml) bezpośrednio do torebki i dobrze wymieszać. Zamknąć torebkę i odstawić na 8 min. 

Alergeny: jaja, gluten, mleko, seler.

Wartości odżywcze w 100 g
kJ/kcal

1607 / 384

Tłuszcz 10,0 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe 2,8 g
Węglowodany 57,1 g
w tym cukry 6,7 g
Błonnik 3,1 g
Białko 14,1 g
Sól 1,4 g
Filmy dotyczące produktu

Przedstawione opinie o produkcie nie podlegają weryfikacji pod kątem ich pochodzenia od konsumentów, którzy używali produktu lub go nabyli.

Napisz własną recenzję
Dodaj opinię dla produktu:DANIE (622) GRZYBY LEŚNE - RAGOUT MAKARONEM
Twoja ocena