ZUPA (469) KREM CEBULOWO POROWY Z PECORINO ROMANO I CIECIERZYCĄ

Ocena:
100% of 100
Cena 20,99 zł
W magazynie
sku
0004307300000035
Cena za kg: 322,92 zł

Rozgrzewająca zupa- krem cebulowo porowy z włoskim serem i ciecierzycą

Cena katalogowa produktu uległa obniżeniu w związku z wejściem w życie tzw. tarczy antyinflacyjnej i wprowadzeniem 0% VAT na ten produkt

Więcej
  • Darmowa wysyłka od 299 zł
  • Darmowy zwrot w 90 dni
Dostępność w sklepach:
Aby sprawdzić dostępność w sklepach stacjonarnych, wybierz najpierw kolor i rozmiar dla tego produktu.
Jeśli widzisz dostępność towaru w danym sklepie i składasz zamówienie z odbiorem osobistym, nie oznacza to, że zakupy można odebrać od razu. Zamówienia z odbiorem osobistym realizujemy z magazynu głównego w ciągu 1 dnia roboczego. O możliwości odbioru zakupów poinformujemy Cię mailowo.

Zupa (469) krem cebulowo- porowy z Pecorino Romano i ciecierzycą jest propozycją posiłku dla tych, którzy szukają rozgrzewającego dania o wyrazistym smaku. Połączenie cebuli, pora i włoskiego sera Pecorino nadają zupie charakter i niepowtarzalność, a szybkość jej przygotowania docenią ci, dla których myśl o jedzeniu jest pierwszą po zrzuceniu plecaka.

Dania liofilizowane, do jakich zalicza się zupa krem cebulowo- porowy są doskonałym rozwiązaniem dla miłośników górskich wędrówek, wycieczek rowerowych, kajakowych, narciarskich czy podróżników. Lekkie, pakowne, łatwo mieszczą się w plecaku lub bagażu i nie stanowią dużego obciążenia. Jednocześnie dzięki procesowi powstawania są pełnowartościowe, bogate w składniki odżywcze i można je przyrządzić jedynie przy użyciu gorącej wody w kilka- kilkanaście minut.

Przygotowana przez polską firmę LYOFOOD zupa krem cebulowo- porowy powstała z naturalnych, wysokiej jakości składników. Producent posiada nawet własne uprawy ziół używanych do tworzenia dań. Posiłki przed procesem liofilizacji są gotowane, a na obydwu etapach produkcji podlegają też kontroli laboratoryjnej, co gwarantuje ich całkowite bezpieczeństwo.

Zaletą dań LYOFOOD oprócz ich lekkości i łatwości przygotowywania są oryginalne smaki. W tym przypadku rozgrzewająca cebula z porem połączone zostały z włoskim serem Pecorino i pożywną ciecierzycą tworząc pyszne, bogate w składniki odżywcze danie, które świetnie sprawdzi się po długim wysiłku fizycznym.

Technologie
  • Wartość energetyczna 1023 kJ/245 kcal
  • Porcja pojedyncza
  • Uczulenia bez glutenu, bez jajek, bez orzechów, bez ryb, bez owoców morza, bez soi
  • Alergeny laktoza, seler
  • Waga 65 g
  • Ilość potrzebnej wody 305 ml
NISKA WAGANISKA WAGA
POLSKA MARKAPOLSKA MARKA
ZNACZNIK POZIOMU WODYZNACZNIK POZIOMU WODY

Składniki: cebula 26%, por 26%, ziemniaki 17%, ciecierzyca 14%, ser Pecorino Romano 7%, śmietana 5%, szczypiorek, sól, przyprawy, seler
Alergeny: laktoza (śmietana, ser), seler
Sposób przygotowania: zawartość opakowania zalać gorącą, przegotowaną wodą i wymieszać dokładnie. Zamknąć na zip i odstawić na 10 min. Oderwać górną część opakowania w miejscu nacięcia, ponownie zamieszać. Danie jest gotowe do spożycia.

Wartości odżywczeNa 100 gNa opakowanie 60 g (370 g po uwodnieniu)
Węglowodany: 35 21
- w tym cukry 11 6,6
Tłuszcze 18 11
- w tym nasycone 11 7
Białko 20 12
Błonnik 12 7,2
Sól 5,5 3,3
Wartości energetyczne 1705 kJ/408 kcal 1023 kJ/245 kcal
Filmy dotyczące produktu

Napisz własną recenzję
Dodaj opinię dla produktu:ZUPA (469) KREM CEBULOWO POROWY Z PECORINO ROMANO I CIECIERZYCĄ
Twoja ocena