DANIE (61) CURRY DAL Z SOCZEWICĄ I SZPINAKIEM VEGE 2OS.

Ocena:
0% of 100
Cena 43,55 zł Cena 59,99 zł
Brak w magazynie
sku
0004210200000035

Wegetariańskie danie liofilizowanie do szybkiego pożywienia się w warunkach biwakowych.

Cena katalogowa produktu uległa obniżeniu w związku z wejściem w życie tzw. tarczy antyinflacyjnej i wprowadzeniem 0% VAT na ten produkt

Więcej
Cena za kg: 174,20 zł
Wybrany produkt jest NIEDOSTĘPNY

Jeśli chcesz otrzymać powiadomienie, gdy tylko produkt pojawi się w sklepie, zostaw swój adres e-mail.

Administratorem przekazywanych danych osobowych jest Skalnik sp. z o.o., ul. Długosza 59-75, 51-162 Wrocław, KRS: 0000344563 Podawane dane osobowe, w braku odmiennej zgody, przetwarzane będą celem realizacji powiadomienia o dostępności towaru.

Kup do godziny 07:00, a paczkę wyślemy jeszcze dziś.
  • Darmowa wysyłka od 359 zł
  • Zwrot w 30 dni
  • Eko paczka
Dostępność w sklepach:
Jeśli widzisz dostępność towaru w danym sklepie i składasz zamówienie z odbiorem osobistym, nie oznacza to, że zakupy można odebrać od razu. Zamówienia z odbiorem osobistym realizujemy z magazynu głównego w ciągu 1 dnia roboczego. O możliwości odbioru zakupów poinformujemy Cię mailowo.

Danie Travellunch Curry Dal z soczewicą i szpinakiem vege 2OS. pozwoli Ci posilić się po wyczerpującym dniu outdoorowych aktywności i w utrudnionych warunkach biwakowych.

Jest propozycją idealną dla wegetarian – bogatą w białko, dzięki zawartości soczewicy i aromatyczną, dzięki odpowiednio skomponowanej mieszance przypraw. Pozwoli Ci szybko uzupełnić energię, za sprawą optymalnej kompozycji makroelementów, pozostając jednocześnie dziecinnie prostym w przygotowaniu.

Opakowanie 250 g zawiera porcję odpowiednią dla dwóch osób.

Cechy produktu
  • Pełnowartościowe danie liofilizowane
  • odpowiednie dla wegetarian
  • optymalna kompozycja składników odżywczych
  • aromat orientalnych przypraw
  • błyskawiczne przyrządzanie
  • sprawdza się w trudnych warunkach biwakowych
  • niska waga, która nie obciąża bagażu
  • długi okres przydatności do spożycia
  • porcja dla dwóch osób
Specyfikacja
  • Wartość energetyczna 419 kcal (na 100 g)
  • Uczulenia bez ryb, bez owoców morza
  • Alergeny gluten, laktoza, jaja, seler, orzechy, soja
  • Waga 250 g
  • Ilość potrzebnej wody 325 ml
NISKA WAGANISKA WAGA
DANIE WEGETARIAŃSKIEDANIE WEGETARIAŃSKIE
PORCJA PODWÓJNAPORCJA PODWÓJNA

Składniki: soczewica 40%, olej palmowy, szpinak 8%, ziemniaki, pieczona cebula 7% (cebula 76%, mąka pszenna), marchew, mleko kokosowe w proszku 6% (kokos w proszku 90%, maltodekstryna, białka mleka), laktoza, kazeinian sodu, sól, curry w proszku 2,4%, maltodekstryna, skrobia modyfikowana, ekstrakt z drożdży, pomidory w proszku, cebula, ekstrakty przypraw, emulgator mono- i diglicerydowy kwasów tłuszczowych, substancja przeciwzbrylająca E341, aromat.

Sposób przyrządzania: zawartość opakowania zalej wodą (325 ml) i dobrze wymieszaj. Zamknij opakowanie i odstaw na ok. 5-10 minut; po upływie tego czasu będzie gotowe do spożycia.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna (kcal/kJ) 419/1755
Węglowodany/w tym cukry (g) 41/10
Tłuszcze/w tym nasycone (g) 18/12
Białko (g) 15
Sól (g) 3,2
Filmy dotyczące produktu

Przedstawione opinie o produkcie nie podlegają weryfikacji pod kątem ich pochodzenia od konsumentów, którzy używali produktu lub go nabyli.

Napisz własną recenzję
Dodaj opinię dla produktu:DANIE (61) CURRY DAL Z SOCZEWICĄ I SZPINAKIEM VEGE 2OS.
Twoja ocena